Ансамбълът ни по художествена гимнастика тренира на облекчен режим заради контузии

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика тренира на облекчен режим заради контузии
Коментари Харесай

Грациите ни тренират на облекчен режим заради контузии


Ансамбълът ни по художествена гимнастика тренира на омекотен режим поради травми на три от състезателките. Това заяви старши треньорът на отбора Весела Димитрова.

Гимнастичките Елена Бинева, Лаура Траатс и Теодора Александрова получиха разнообразни контузии преди и по време на Световната купа в София в края на март. В ансамбъла са още Симона Дянкова и Мадлен Радуканова.

Бинева изкълчи гален на формалната подготовка преди конкуренцията в София, Траатс е с болки в коляното, а Александрова има проблеми с глезена.

" Доста добре протича възобновяване им. В момента упражняваме на омекотен режим, медицинският екип се грижи за тях. Ще забележим дали ще участваме. Не съжаляваме, че пропущаме Световната купа в Пезаро.

Програмата тази година е доста сложна, тъй като има европейско и международно състезание. И останалите тимове не играят на всички шампионати. Световният шампионат в София е най-важното съревнование за сезона и по тази причина би трябвало да съхраним девойките ", сподели Димитрова.

Следващото съревнование, което е декларирано от БФХГ, е Световната купа в Баку (Азербайджан) от 27 до 29 април, само че треньорът на грацийте ни показа, че в последния миг ще се реши възможното присъединяване на ансамбъла.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР